Kies taal: Nederlands | Frans

Wanneer kan ik de eerste effecten van Untoxin verwachten?

Je lichaam werd jaren lang door toxines verontreinigd die je via lucht en voedsel binnen kreeg. Ook stress droeg eraan bij dat meer giftige stoffen in je lichaam bleven. Untoxin beïnvloedt direct je stofwisseling en start het natuurlijke reinigingsproces in je lichaam. De klinische studie heeft bewezen dat bij de meerderheid van personen al na drie weken een verbetering zichtbaar wordt!

Heeft Untoxin bijwerkingen?

Als je Untoxin volgens de gebruiksaanwijzing inneemt, dan is het middel een volledig veilige en effectieve manier om het lichaam te ontgiften. Om de effectiviteit van Untoxin te bevorderen, wordt aanbevolen om dagelijks minimaal 4 glazen water te drinken en een gezonde leefstijl met uitgebalanceerde voeding en voldoende lichaamsbeweging te voeren. Er zijn geen bijwerkingen bekend.

Welke smaak heeft Untoxin?

Untoxin capsules zijn geurloos en hebben geen smaak. Elke capsule wordt van natuurlijke cellulose gemaakt. In tegenstelling tot verscheidene poeders, mixes en oplostabletten die door concurrenten van Untoxin aangeboden worden, hoef je Untoxin niet van tevoren klaar te maken. 1-2 capsules per dag en jij bent op de goede weg naar een gezonder en toxinevrij lichaam! Voor een gifvrij leven!

Moet ik bepaalde richtlijnen volgen i.v.m. de voeding tijdens de kuur?

Je kan je gewone voedingspatroon volgen. Untoxin heeft geen interacties met voedingsmiddelen. De werking berust op de stimulatie van natuurlijke lichaamseigen processen die toxines uit de bloedsomloop verwijderen.

Hoe wordt Untoxin verpakt en geleverd?

Onze producten worden volgens de richtlijnen voor de veiligheid en hygiëne verpakt en geleverd. Wij zorgen voor de gezondheid, de veiligheid en de belangen van onze klanten en daarom volgen wij de strengste normen op. Elke fles van Untoxin wordt voor de verzending gecontroleerd en van ons merk voorzien. Untoxin wordt niet in winkels verkocht omdat wij over het hele proces, vanaf de productie tot de levering de controle willen hebben.

 

Alle bestellingen worden binnen een werkdag door ons verwerkt en binnen 3-7 dagen bij onze klanten afgeleverd. Het bestelde product wordt in een onopvallende blanco verpakking verstuurd met een gerenommeerd postbedrijf. Bij buitenlandse bestellingen wordt betaling met de creditcard vereist. Verzendkosten buiten de Benelux bedragen 10 euro.

Hoeveel flessen heb ik nodig om mijn lichaam te detoxen?

Het hangt van je individuele situatie af maar ideaal is het om een 6-maanden kuur in te plannen. Een zulke periode garandeert dat jouw lichaam grondig ontgift wordt.

Hoe wordt Untoxin gebruikt?

Er wordt een capsule twee keer per dag na de maaltijd met veel water ingenomen.

Heb je moeite om de hele nacht door te slapen? Untoxin is geen slaapmiddel maar veel mensen die aan slapeloosheid lijden, hebben last van opgehoopte toxines in het spijsverteringsstelsel.

Gelukkig heb je Untoxin!

Ik had last van maagzuur en niets wilde helpen. Untoxin hielp mij binnen twee weken en ik voelde mij veel beter. Het is een top product!

lees meer»