Kies taal: Nederlands | Frans

Untoxin is een samenstelling van ingrediënten met geneeskrachtige eigenschappen en metabolische werking.

De plantaardige componenten vergemakkelijken de opname van Untoxin in de bloedsomloop en de probiotische ingrediënten binden toxines die vervolgens door het hormonaal stelsel uit het lichaam verwijderd worden. De bestanddelen van Untoxin helpen de darmwerking te reguleren en de schadelijke stoffen uit lever, nieren en andere organen te verwijderen. Untoxin is ook effectief bij allergieën en helpt bij de bestrijding van virussen en schadelijke bacteriën in het maag-darmstelsel.

Probiotica werden in het begin van de 20ste eeuw ontdekt door Elie Matchnikoff, een wetenschapper en professor van het Pasteur Institute in Parijs en een Nobelprijswinnaar. De studie van Metchnikoff liet zien dat er in de darmen giftige stoffen vrijkomen door verouderingsprocessen, vervuilde voedsel, lucht en andere factoren waar een mens in contact mee komt. Volgens Metchnikoff veroorzaken toxines “auto-infectie van darmen”. Untoxin bindt schadelijke micro-organismen en bevordert het metabolische proces van de lichaamsontgifting.

Er zijn veel detox middelen op de markt die de ontgifting van het lichaam bevorderen, maar Untoxin is echt uniek. De met zorg geselecteerde ingrediënten werden tijdens een bijzonder samenvoegingsproces tot een uniek product met een gepatenteerde formule gemengd.

Dankzij het werk van onze beste biochemici wordt het maximum gehaald uit de probiotische eigenschappen van de ingrediënten van Untoxin. Daarbij komt het tot een intensieve ontgifting. De metabolische functie van je hormonale stelsel wordt versterkt maar het middel zelf is mild voor de maag. Untoxin is gebaseerd op jaren onderzoek naar een middel dat de gezondheid van binnenuit zou ondersteunen en het leven verbeteren. Untoxin zorgt voor snelle en veilige resultaten als het volgens de bijsluiter gebruikt wordt.

Als je voor de 6-maanden kuur kiest, maak je gebruik van de laagste prijzen en gratis extra's. Bovendien blijft je lichaam 6 maanden lang vrij van toxines!